۰۵ خرداد

جشن فارغ التحصیلی موسسه آموزش عالی شفق تنکابن

همه ساله برای دانش آموختگان مقاطع و رشته های مختلف تحصیلی ، جشن فارغ التحصیلی برگزار می شود. این مراسم در سال جاری نیز در سالن همایش های هتل وازیک نشتارود و در حضور مسئولان، دانش آموختگان و خانواده های محترم برگزار شد. در این مراسم شاد و متنوع ، آقای دکتر محسن حاجی آقایی قائم مقام محترم و آقای دکتر محمد مشعشعی معاونت محترم دانشگاه ضمن تبریک به دانش آموختگان تأکید کردند که فارغ التحصیلی پایان کار نیست بلکه ابتدای مسیر پیشرفت و توسعه است.

faregh 1

در این مراسم با شکوه که خانواده دانش آموختگان نیز حضور داشتند هدایا و یادبودهایی نیز اهدا شد. از جمله ویژگی های این مراسم حضور اکثر مسئولان و هیات علمی دانشگاه بود که با حضور خود موجب نشاط و روحیه دانش آموختگان شده بود. همچنین آقای دکتر خلخالی معاون محترم دانشگاه آژاد اسلامی واحد تنکابن نیز به عنوان مهمان ویژه در این مراسم حضور داشت و مورد استقبال دانش آموختگان نیز قرار گرفت. در پایان نیز عکس های یادگاری در میان دانش آموختگان ثبت شد.

اشتراک